Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Άρχισαν οι εγγραφές για την Εκκλησιαστική Κατασκήνωση στη Θάσο

Άρχισαν οι εγγραφές για την Εκκλησιαστική Κατασκήνωση στη Θάσο

XANTHI KATASKINOSIΕδώ και τριάντα περίπου χρόνια η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου εκδηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από όλες τις Ενορίες της, φιλοξενώντας τα στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση στην Καλλιράχη της Θάσου. Για το φετινό καλοκαίρι το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ξεκινά στις αρχές Ιουλίου και ολοκληρώνεται στο τέλος του ίδιου μήνα με την φιλοξενία, σε δύο περιόδους, παιδιών από όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας, ηλικίας 10-16 χρονών, χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση. Συγκεκριμένα :

ž από 1 έως 12 Ιουλίου τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ž από 14 έως 26 Ιουλίου τα ΑΓΟΡΙΑ

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους Εφημερίους των Ενοριών ή στα Γραφεία της Μητροπόλεως, έως και τις 25 Ιουνίου, απ’ όπου δίδονται πληροφορίες για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα και τις λοιπές προϋποθέσεις συμμετοχής. Με την συμβολή ικανών και έμπειρων στελεχών αλλά και του απαραίτητου βοηθητικού προσωπικού εξασφαλίζονται κάθε χρόνο οι προϋποθέσεις για την σωστή και ομαλή διαβίωση των παιδιών στη Κατασκήνωση και την προσαρμογή τους στις συνθήκες της κατασκηνωτικής ζωής.

Με την βοήθεια του Θεού και την φροντίδα όλων των σχετιζομένων με το ποιμαντικό αυτό πρόγραμμα, τα κορίτσια και τα αγόρια θα χαρούν τις ομορφιές της Θάσου, τη θάλασσα και όσα η Εκκλησία θα τους προσφέρει με πολλή αγάπη, προσβλέποντας πάντοτε στην άνετη κοινή διαβίωση τους και με στόχευση την πηγαία αγάπη και φροντίδα για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της εφηβικής ψυχής και του σώματος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου η Κατασκήνωση θα δεχθεί δύο 30μελείς ομάδες πολυτεκνικών οικογενειών, μέλη του Συλλόγου «Μητέρας Έργον» από τη Θεσσαλονίκη. Στο επίμονο αιτήμα ανταποκρίθηκε θετίκα για τρίτη φορά η Μητρόπολή μας εκτιμώντας τις υφιστάμενες δυσκολίες για όλους μας στις ημέρες μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.