Αρχική InfoSchool Λύκειο Άρχισε με τη διαδικασία του επείγοντος η συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Λύκειο

Άρχισε με τη διαδικασία του επείγοντος η συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Λύκειο

boylh1Με τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων, άρχισε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με τη διαδικασία του επείγοντος, η συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Λύκειο. Κατά πλειοψηφία και με τη σύμφωνη γνώμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς και της ΔΗΜΑΡ, αποφασίσθηκε μέχρι την Παρασκευή να έχει ολοκληρωθεί η συζήτησή του και σε δεύτερη ανάγνωση για να έρθει στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτσι, αύριο στις 11 το πρωί, θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους οι αρμόδιοι φορείς και στις 3 το απόγευμα θα γίνει η συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου, ενώ την Πέμπτη, το πρωί, θα ξεκινήσει η δεύτερη ανάγνωσή του.

Η διαδικασία με τον χαρακτήρα του επείγοντος που αποφασίσθηκε, δέχθηκε τα πυρά των βουλευτών της αντιπολίτευσης που κατηγόρησαν την κυβέρνηση για σκοπιμότητες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.