Αρχική Deco Αρχιτεκτονική: Shark House, στο Μεξικό!

Αρχιτεκτονική: Shark House, στο Μεξικό!

1

Είναι ασφαλές να πούμε, ότι αρχιτέκτονας Javier Aguilar Senosiain έχει εμμονή με τους καρχαρίες!

2

Σε ένα επεισόδιο του "Extreme Homes," έδειξε ένα πολύ μοναδικό  σπίτι στην Πόλη του Μεξικού.

3

Το οικοδόμημα είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, με το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού κάτω από το έδαφος, οπότε το μόνο που είναι ορατό είναι το πτερύγιο του καρχαρία και το στόμα.

4

Το εσωτερικό είναι δομημένο με ένα οργανικό σχεδιασμό, χάρη στους καμπύλους τοίχους και πολύ λίγα έπιπλα. Η όλη αρχιτεκτονική αποτελείται από τις οργανικές καμπύλες και  γήινα υλικά.

5

Είναι αρκετά φωτεινό και με σήραγγες συνδέεται το ένα δωμάτιο με το άλλο! Ευθεία ή γωνίες δεν μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στο σπίτι! Ακόμα και τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα στην ίδια λογική!

6

Ο Aguilar μοιράζεται το σπίτι με τη σύζυγό του, Paloma, και τις κόρες του, οι οποίες παραπονέθηκαν  για την έλλειψη οποιασδήποτε πόρτας!

7


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.