Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Αρχιτεκτονική: Το γυάλινο σπίτι του Carlo Santambrogio!

Αρχιτεκτονική: Το γυάλινο σπίτι του Carlo Santambrogio!

1

Είναι τόσο όμορφα στα παραμύθια, πως θα ήταν όμως εάν μπορούσαμε να ζήσουμε σε ένα τέτοιο σπίτι;

Τα πάντα λούζονται από φως! Δεν υπάρχουν στόρια, ούτε καν κουρτίνες! Το εξωτερικό περιβάλλον και ο χώρος του σπιτιού γίνονται ένα! Δεν υπάρχουν στοιχεία που να εμποδίζουν -εκτός από το γυαλί- αυτή την ένωση! Εάν το ζητούμενο είναι η επαφή με τη φύση σε συνδυασμό με όλες τις ανέσεις, τότε το σπίτι αυτό είναι φτιαγμένο για σας!

2

Εάν προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και η ιδιωτικότητα των προσωπικών σας στιγμών αποτελούν για εσάς το ζητούμενο όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας, τότε η γυάλινη διαφανής κατοικία που βλέπετε σίγουρα δεν θα είναι του γούστου σας!

3.

Ο αρχιτέκτονας όμως, Carlo Santambrogio έχει εντελώς διαφορετική άποψη και το αποδεικνύει περίτρανα κατασκευάζοντας μια κατοικία εξ ολοκλήρου από γυαλί που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο δάσος αλλά και στην παραλία.

Οι τοίχοι, τα δάπεδα, οι εσωτερικές σκάλες του σπιτιού ακόμη και τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από γυαλί πάχους 7 χιλιοστών, με εξαίρεση το στρώμα του κρεβατιού(!), δίνοντας στο σπίτι απόλυτη διαφάνεια αλλά και καθαρότητα.

4

Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα γειτόνων, η θέα στη θάλασσα ή στο βουνό είναι εντυπωσιακή για όσους επιλέξουν ένα παρόμοιο σπίτι ως μόνιμη κατοικία. Το κόστος της κατασκευής πλησιάζει τις 400.000 δολάρια, για μια κατοικία τριών υπνοδωματίων σε δύο επίπεδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.