Αρχική InfoTeens Νέα Αρχίζει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

Αρχίζει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

afisa 4th aidff

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αρχίζει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας. Το Φεστιβάλ, προωθώντας την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art , video dance και σπουδαστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν με την χρήση των νέων ψηφιακών μέσων.

Το 4o Φεστιβάλ, διάρκειας 10 ημερών, θα διεξαχθεί μέσα στον Δεκέμβριο (Θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες)Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού χαρακτήρα του Φεστιβάλ απονέμονται τα κάτωθι βραβεία:

Α’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους ,Β’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Γ’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους,Καλύτερης Tαινίας Τεκμηρίωσης, Καλύτερης Σκηνοθεσίας , Καλύτερη Σκηνογραφίας , Καλύτερο Video Art , Καλύτερο Video Dance , Καλύτερο Πειραματικό , Καλύτερο Κινούμενο Σχέδιο , Καλύτερης Ερμηνείας , Καλύτερης Φωτογραφίας , Καλύτερου Μοντάζ , Καλύτερου Σεναρίου Καλύτερης Μουσικής , Τιμητικές Διακρίσεις

Η Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ διοργανώνει το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους Αθήνας σε συνεργασία με την Σχολή Τεχνών L.A. THEATER και την Πολιτιστική Εταιρεία Tickets Tickets .Το Φεστιβάλ  φιλοδοξεί να καθιερώσει ένα τόπο συνάντησης των δημιουργών και των θεατών του κινηματογράφου, με προβολές και άλλες εκδηλώσεις, σε χώρους που δεν είναι κατ’ ανάγκην κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά που προσφέρονται για το διάλογο του κοινού με τους δημιουργούς, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αιτήσεις Συμμετοχής  και τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε στο ιστότοπο του Φεστιβάλ www.aidff.com
Αιτήσεις θα δέχεται το φεστιβάλ μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Παραγωγή-Διοργάνωση
Εταιρεία KOYINTA
www.kouinta-production.gr

Σε Συνεργασία
Σχολή Τεχνών LA Theater  www.latheater.gr
Εταιρεία Tickets Tickets

Partner             
International Nature Film Festival of Vaasa  Finland
International Wildlife Conservation Film Festival USA
DUHOK INTERNATIONAL FILM FESTIVAL The Duhok International Film Festival is organised by the Cinema Directorate Duhok in cooperation with mîtosfilm Berlin.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.