Αρχική Περιβάλλον Ας φυτεύσουμε οπωροφόρα σε γλάστρες

Ας φυτεύσουμε οπωροφόρα σε γλάστρες

εικ.1

Εικ.1

Τα αγαπημένα μας φρούτα, τώρα και σε συσκευασία γλάστρας! Και μη μου πείτε ότι δεν έχετε κήπο… έχετε μπαλκόνι! Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε κήπο και να απολαμβάνετε τα δικά σας φρούτα! Φρέσκα και μυρωδάτα!

ΕΙΚ.2

Εικ. 2

Η αλήθεια είναι πως δεν ευδοκιμούν όλα τα οπωροφόρα δέντρα σε γλάστρα. Ή τουλάχιστον δεν αντέχουν για αρκετό χρόνο. Υπάρχουν όμως ποικιλίες, όπως τα φυτά νάνοι, που αντέχουν και μάλιστα τους αρέσει πολύ!

ΕΙΚ.3

Εικ.3

Ακόμα και εάν δεν διαλέξετε φυτά νάνους, όλα τα οπωροφόρα μπορείτε να τα διατηρήσετε για καιρό με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα, και αργότερα να τα μεταφυτεύσετε.

ΕΙΚ.4

Εικ.4

Οι λεμονιές νάνοι (Μεξικάνικη λεμονιά), αλλά και η Αχλαδιά και η Μηλιά, μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν σωστά σε μεγάλα δοχεία ή γλάστρες. Και μάλιστα θα διατηρηθούν χρόνια! Ρωτήστε περισσότερα σε φυτώρια και γεωπόνους. Θα σας πουν τα πάντα!

ΕΙΚ.5

Βιβλίο

ΕΙΚ. 5

Οπωροφόρα σε γλάστρες - Bob Purnell – ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ – 23€

Αν νομίζετε ότι απαιτείται τεράστιος χώρος για να καλλιεργήσετε τα δικά σας φρούτα και λαχανικά, κάνετε λάθος... Ακόμη κι αν διαθέτετε μόνο μια αυλή, ένα μπαλκόνι ή απλώς ένα περβάζι μπορείτε να απολαμβάνετε τους ζουμερούς καρπούς της φύσης που εσείς οι ίδιοι παράγετε.

Στο βιβλίο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη φύτευση, τη συγκομιδή, ακόμη και το μαγείρεμα των καρπών της σοδειάς σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.