Αρχική InfoMommy Υγεία Ας προσεγγίσουμε τον καρκίνο του μαστού ιατρικά και ψυχολογικά στο Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Πεντέλης (1/2)

Ας προσεγγίσουμε τον καρκίνο του μαστού ιατρικά και ψυχολογικά στο Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Πεντέλης (1/2)

Breast-Cancer22_1Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού πανικοβάλει τις περισσότερες γυναίκες. Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο καρκίνος του μαστού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θεραπεύεται, ίσως γιατί η ασθένεια πρώτον έχει καλύτερη «συμπεριφορά» και δεύτερον αντιμετωπίζεται πιο αποτελεσματικά. Γι’ αυτό ζωτικής σημασίας η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψη, αλλά και η σωστή ενημέρωση.

AFISA MASTOUΟι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Πεντέλης, του 1ου-6ου Μελισσίων, του 2ου Μελισσίων, του 3ου-5ου Μελισσίων και του 4ου Μελισσίων σας προσκαλούν στην ομιλία και συζήτηση με θέμα :«Ας πολεμήσουμε τον καρκίνο του μαστού : Μια Ιατρική και Ψυχολογική Προσέγγιση» το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 18:30 το απόγευμα.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι εξειδικευμένοι γιατροί της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και θα προσεγγίσουν πολύπλευρα ένα θέμα που δεν απασχολεί μόνο τις γυναίκες-μητέρες αλλά και συνολικά το οικογενειακό σύστημα και περιβάλλον.

Είσοδος ελεύθερη

Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Πεντέλης
Λεωφόρος Πεντέλης & Αλέκου Παναγούλη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.