Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Για ξέγνοιαστα ταξίδια με πλοίο

Για ξέγνοιαστα ταξίδια με πλοίο

Inter23114Ιδιαίτερα επιτυχής, όπως φαίνεται από την αξιολόγηση των υπηρεσιών που έχουν παρασχεθεί, κρίνεται η συνεργασία μεταξύ της INTERAMERICAN και της HELLENIC SEAWAYS για την παροχή προσωπικής βοήθειας στους πελάτες της ακτοπλοϊκής εταιρείας για το 2013. Συνεπώς, οι δύο εταιρείες ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για φέτος, με τις παροχές του προγράμματος “ Ασφαλώς Πάμε Μαζί” να ισχύουν από τις 20 Ιουνίου για όσους ταξιδεύουν με πλοία της HELLENIC SEAWAYS.

Η χρήση του προγράμματος ήταν για την περασμένη περίοδο ευρεία και ουσιαστική, με ανταπόκριση σε 1.799 κλήσεις βοήθειας. Από τα περιστατικά, 4 εξυπηρετήθηκαν με διακομιδή από αέρος (χρήση ελικοπτέρου), 62 υποστηρίχθηκαν με ασθενοφόρο και 1.203 με ιατρική καθοδήγηση και συμβουλευτική από το συντονιστικό κέντρο της INTERAMERICAN Βοηθείας, ενώ καλύφθηκαν και 4 περιστατικά εκτός Ελλάδος.

Το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, που η HELLENIC SEAWAYS προσφέρει δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της. Η ισχύς του προγράμματος ξεκινά με την επιβίβαση στο πλοίο και λήγει 7 ημέρες μετά το ταξίδι. Με το πρόγραμμα, ο επιβάτης των πλοίων της HELLENIC SEAWAYS έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παροχών, εκτός από τις βασικές υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN. Αναλυτικά, οι καλύψεις που παρέχονται σε περίπτωση ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας στον ταξιδιώτη, είναι υγειονομική μεταφορά παθόντος, επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα, νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό, φροντίδα ανήλικων παιδιών, κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή του παθόντος, μεταφορά σορού, πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση και ιατρικές συμβουλές.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN παρέχονται, πλέον και σε κατοίκους νησιών μέσω πρωτοποριακών συμφωνιών συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενισχύοντας την ηγετική θέση της εταιρείας στον κλάδο Βοηθείας όπου κατέχει μερίδιο 1/3 της συνολικής αγοράς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.