Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Ash In FIT SUNDAYS σημαίνει δωρεάν γυμναστικήγια όλους @ Ash In ART

Ash In FIT SUNDAYS σημαίνει δωρεάν γυμναστικήγια όλους @ Ash In ART

Κάθε Κυριακή στο Ash In ART φροντίζουν την σωματική σας αγωγή εντελώς δωρεάν! Είναι για όλους! Είναι Ζumba με πολλές εκπλήξεις!!!

Από τις 27 Ιανουαρίου στις 11:30 μ.μ. μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου  η αίθουσα χορού προσφέρεται σε όλους και όλες εσάς ώστε να είναι στην διάθεσή σας προσωπικό που θα φροντίζει την εκγύμνασή σας.

H συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Μπορείτε να προσέλθετε ελεύθερα, να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά ή να περάσετε από το Ash In Art. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα δοθεί επιπλέον χρόνος και χώρος! Ενδεχομένως να γίνεται προβολή ή παρουσίαση προϊόντων Herbalife

-----------------------------------------------------

ASH IN ART - Σπίτι Ασυνάρτητων Υποθέσεων Τέχνης
Ηρακλέους 10 & Kαλλιρρόης, 11743, Αθήνα
έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix
Τ:210 9216-890, Ε-Μ: info@ashinart.com,
URL: http://www.ashinart.org/

http://www.facebook.com/pages/Free-Fit-Sundays/371544322938918

Το Σπίτι Ασυνάρτητων Υποθέσεων Τέχνης - Ash In Art είναι μη κερδοσκοπικός φορέας τεχνών & πολιτισμού [Kαλλιτεχνικό σχολείο - Eικαστικός χώρος] Είναι μέλος των διεθνών οργανισμών Unite, ALF, CID Unesco.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.