Αρχική InfoDad Ασημένιο μετάλλιο για το κρασί IANOS Syrah 2007 του Άγγελου Ρούβαλη

Ασημένιο μετάλλιο για το κρασί IANOS Syrah 2007 του Άγγελου Ρούβαλη

IANOS_SYRAH2007

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το ερυθρό κρασί μακρόχρονης παλαίωσης IANOS SYRAH 2007 του Άγγελου Ρούβαλη, στα πλαίσια του μεγαλύτερου διεθνούς διαγωνισμού αξιολόγησης κρασιού «Mundus Vini 2013».

Τα 250 μέλη της κριτικής επιτροπής από 45 διαφορετικές χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αξιολόγησαν και βράβευσαν τις καλύτερες ποικιλίες όσον αφορά την εμφάνιση, το άρωμα, τη γεύση και τη γενική εντύπωση του κρασιού.

Ο IANOS Syrah -ο οποίος διακρίνεται για το έντονα αρωματικό Syrah με κυρίαρχα τα αρώματα των κόκκινων λουλουδιών, του μαύρου πιπεριού αλλά και της βανίλιας και των μπαχαρικών. Το πλούσιο σώμα και η βελούδινη αίσθηση των τανινών του υπόσχονται την απόλαυση και την ιδανική συνοδεία σε πιάτα αντίστοιχα έντονης προσωπικότητας (έντονης γεύσης τυριά, κρέατα με έντονες σάλτσες, φτερωτό κυνήγι κ.λ.π.).

Mundus vini 2013

Σημειώνουμε ότι ανάλογες διακρίσεις στο παρελθόν στον ίδιο διαγωνισμό κέρδισαν και άλλα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη όπως Χρυσό μετάλλιο το 2012 για το IANOS CABERNET SAUVIGNON, Ασημένιο Μετάλλιο το 2010 για το Ασπρολίθι, Ασημένιο Μετάλλιο το 2009 για τον Μικρό Βοριάς Riesling.

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

www.rouvaliswinery.gr

*Ο Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux), Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος.H βορινή έκθεση των αμπελώνων στα καλοκαιρινά μελτέμια αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των πλαγιών της Αιγιαλείας. Ο αμπελώνας των πλαγιών της Αιγιαλείας “…από εδαφοκλιματολογική άποψη , είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου καθώς ανεβαίνει τις μαλακές βορινές πλαγιές και δέχεται τους δροσερούς θαλασσινούς ανέμους που προστατεύουν τους καρπούς από το καλοκαιρινό καύσωνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό στον κόσμο αμπελοοινικό βιόκλιμα.” (κα Κουράκου, Επίτιμος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Κρασιού -2001).
Έχει δημιουργήσει τρεις ομάδες κρασιών: Το αγαπημένο Ασπρολίθι, τη σειρά Μικρός Βοριάς με 7 κρασιά: (Μικρός Βοριάς Λευκός ,Μικρός Βοριάς Ερυθρός, Μικρός Βοριάς Τρίο, Μικρός Βοριάς Riesling, Μικρός Βοριάς Ροζέ). Πρόσφατα, εμπλούτισε την σειρά με τα δυο φρέσκα κρασιά, εσοδείας 2012, Μοσχοφίλερο-Μικρός Βοριάς και Αγιωργίτικο- Μικρός Βοριάς τα οποία διακρίνονται για τη φρουτώδη και δροσερή προσωπικότητα τους.

Τέλος, την σειρά παλαιωμένων οίνων IANOS με 4 κρασιά: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah, και IANOS Cava (από τα καλύτερα βαρέλια της υπόγειας κάβας του οινοποιείου).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.