Αρχική Νέα Ασημένιο μετάλλιο για τον Σπύρο Γιαννιώτη στο Ρίο!

Ασημένιο μετάλλιο για τον Σπύρο Γιαννιώτη στο Ρίο!

Ανατριχίλα προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα που τον παρακολουθούσε ο Κερκυραίος Σπύρος Γιαννιώτης, στην τελευταία του κούρσα πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα των 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα!

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε χαλαρά, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης τα έδωσε όλα στα τελευταία 1.500 μέτρα, κολυμπώντας πραγματικά με την ψυχή του, κατακτώντας το μετάλλιο που του χρωστούσε η μοίρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όταν είχε βρεθεί στην 4η θέση.

Σήμερα, όλη η Ελλάδα κλαίει αυτή τη φορά από χαρά, καθώς ο Σπύρος Γιαννιώτης με χρόνο 1.52.59.8, ίδιο με εκείνο του Ολλανδού Φέρι Βέερμαν που τερμάτισε τελικά πρώτος μετά από την εξέταση του φώτο φίνις, κατέκτησε το ολυμπιακό μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του!

Το μεγάλο του όνειρο έγινε πραγματικότητα σε μια κούρσα που θα μείνει στην ιστορία! Τον ευχαριστούμε κι εκείνον και τον προπονητή του Νίκο Γέμελο για τη χαρά και το καρδιοχτύπι που μας χάρισαν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter