Αρχική InfoTeens Νέα Άστεγος έδωσε σε φοιτήτρια τις τελευταίες 3 λίρες του

Άστεγος έδωσε σε φοιτήτρια τις τελευταίες 3 λίρες του

astegos-

Είναι από αυτές τις ιστορίες που διαβάζεις μόνο στα παραμύθια. Η 22χρονη Ντομινίκ Χάρισον Μπέτζεν, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λάνκασάιρ είχε βγει ένα βράδυ τον περασμένο μήνα στο Πρέστον και είχε πιει λίγο παραπάνω. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε καθόλου χρήματα. Τότε την πλησίασε ένας άνδρας. Ηταν άστεγος. Ο Ρόμπι της έδωσε τις τελευταίες 3 λίρες που είχε πάνω του για να γυρίσει ασφαλής σπίτι της!

 
«Ξαφνικά κατάλαβα ότι δεν είχα χρήματα και τότε με προσέγγισε ένας άστεγος και μου έδωσε τα μοναδικά χρήματα που είχε. Επέμεινε να τα πάρω για να πάρω ταξί και να επιστρέψω με ασφάλεια στο σπίτι μου».

Η Ντομινίκ δεν πήρε ποτέ τα χρήματα όμως δεν ξέχασε τον Ρόμπι. Αποφασισμένη να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο τον αναζήτησε μέσω Facabook. Εκεί συνειδητοποίησε ότι ο Ρόμπι δεν έχει βοηθήσει μόνο την ίδια, αλλά πολλούς πολίτες, επιστρέφοντας πορτοφόλια σε πεζούς και προσφέροντας το κασκόλ του σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν ανάγκη να ζεσταθούν.

Η Ντομινίκ ξεκίνησε μια μεγάλη καμπάνια μέσω των social media και αποφάσισε να ζήσε η ίδια ως άστεγη 24 ώρες στον δρόμο μαζί με τον Ρόμπι ώστε να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα του εξασφαλίσουν το ενοίκιο ενός διαμερίσματος. Ηδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 χιλιάδες λίρες και η έκκληση της κάνει τον γύρο του κόσμου. #GlobalAwareness

Πηγή: http://www.thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.