Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Αστείες Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με όλη την οικογένεια! Το γέλιο μακραίνει τη ζωή!

Αστείες Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με όλη την οικογένεια! Το γέλιο μακραίνει τη ζωή!

1

Έχει αποδειχθεί ότι κάνει καλό σε πολλά πράγματα!

Το ότι το γέλιο μακραίνει την ζωή είναι ένα πασίγνωστο κλισέ. Να όμως που μια νέα βρετανική έρευνα έρχεται τώρα να αποδείξει πως το γέλιο δεν κάνει απλά καλό στην διάθεση μας, αλλά επιταχύνει και την θεραπεία μας από διάφορες ασθένειες, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος!

2

Τι λένε οι έρευνες, ξέρουμε;

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο του Λιντς στη Βρετανία, το γέλιο ευεργετεί το κυκλοφορικό και αγγειακό σύστημα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και μειώνοντας τον κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης.

3

Τώρα τα Χριστούγεννα, βγάλτε όμορφες αστείες, οικογενειακές φωτογραφίες!

Η μελέτη, η οποία κράτησε πέντε χρόνια και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «British Medical Journal», έδειξε ότι οι ασθενείς με έλκη ποδιών, όταν γελούσαν, είχαν καλύτερη αγγειοδιαστολή και καλύτερη ροή του αίματος στις αρτηρίες.

4

Γελάστε όλοι μαζί!

Οι επιστήμονες θεωρούν πως το γέλιο βελτιώνει τη λειτουργία του ενδοθηλίου των αρτηριών, δηλαδή την κυτταρική δομή που καλύπτει τα αγγεία και είναι σε επαφή με το αίμα που κυκλοφορεί.

5

Αφού τελειώσετε από το οικογενειακό τραπέζι, βγείτε στην αυλή ή στο μπαλκόνι, καθίστε κάτω από το δέντρο ή το γκυ, βγείτε στην εξώπορτα και φωτογραφηθείτε γελώντας!

Χρόνια Πολλά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.