Αρχική Περιβάλλον Αστυνομικός σκότωσε αγελάδα που έκλεινε το δρόμο στην Εγνατία Οδό

Αστυνομικός σκότωσε αγελάδα που έκλεινε το δρόμο στην Εγνατία Οδό

49271-109138

Φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα της κρίσης και του μνημονίου τα συναισθήματα έχουν αρχίσει να περισσεύουν. Καθημερινά είμαστε θεατές περιστατικών που "πληγώνουν" όσες αξίες και ιδανικά όριζαν άλλοτε τη λέξη "Ανθρωπος".

Επιβεβαιώνοντας τις σκέψεις μας, ένας αστυνομικός στο νομό Θεσσαλονίκης χτες επέλεξε τη διαπραγματευτική οδό του όπλου  προκειμένου να βρει γρήγορη λύση στο κυκλοφοριακό χάος που προκάλεσαν μια αγελάδα κι ένα τροχαίο ατύχημα.

Το ζώο δεν έφευγε από το οδόστρωμα της Εγνατίας οδού και ο αστυνομικός το σκότωσε πυροβολώντας το.

Το περιστατικό έγινε στην Ασπροβάλτα όπου η παρουσία του ζώου στην εθνική οδό προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος.

Κάποια στιγμή λοιπόν ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το υπηρεσιακό περίστροφό του και «εκτέλεσε» την αγελάδα μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.