Αρχική InfoMommy Νέα Ασυνείδητοι πέταξαν μολότοφ σε παιδικό σταθμό της Λάρισας

Ασυνείδητοι πέταξαν μολότοφ σε παιδικό σταθμό της Λάρισας

Οι σειρήνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ξύπνησαν στις 7 το πρωί τους περίοικους στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου στη διασταύρωσή της με την οδό Βόλου. Η είδηση πως εξερράγη βόμβα μολότοφ στον 8ο δημοτικό παιδικό σταθμό, κινητοποίησε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι είχαν «τρυπώσει» στα γραφεία του παιδικού σταθμού με σκοπό να αφαιρέσουν ό,τι μπορούσαν. Φαίνεται όμως πως κανένα από τα ευρήματα στα γραφεία δεν τους ικανοποίησε με αποτέλεσμα φεύγοντας να πετάξουν βόμβα μολότοφ και να προκαλέσουν μικρές φθορές. Άντρες της σήμανσης ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους για τη συγκέντρωση στοιχείων που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Τι λέει ο Δήμος για το συμβάν σε Παιδικό Σταθμό

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, μετά το περιστατικό με τον εμπρηστικό μηχανισμό.Η ενέργεια, χαρακτηρίζεται ακατανόητη από το Δήμο Λαρισαίων και τονίζεται ότι  έγινε σε  ώρα που ο Παιδικός Σταθμός δεν λειτουργούσε.Οι ζημιές είναι περιορισμένες, ωστόσο ο συγκεκριμένος Παιδικός Σταθμός θα παραμείνει κλειστός και αύριο Παρασκευή. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.