Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Αταίριαστο ζευγάρι

Αταίριαστο ζευγάρι

BKS.0935674Η Αλόνα Ντερ είχε τα πάντα: εντυπωσιακή ομορφιά, πάμπολλες φίλες, μια ζηλευτή θέση στην ομάδα των μαζορετών του σχολείου, ένα καταπληκτικό αγόρι, μια τέλεια ζωή. Αν είχε και το νου της όταν περνούσε το δρόμο, ίσως να μην την είχε παρασύρει το λεωφορείο και τώρα να ήταν ζωντανή.

Ο θάνατος, όμως, δεν είναι το τέλος για την Αλόνα. Για κάποιο λόγο επιστρέφει εκεί που έχασε τη ζωή της, ένα φάντασμα εγκλωβισμένο στα μέρη όπου άλλοτε απολάμβανε την πρωτοκαθεδρία της. Κάτι την κρατά εκεί, όμως τι; Ποιος μπορεί να τη βοηθήσει να βρει την απάντηση, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να τη δει ή να την ακούσει;

Κανείς; Όχι ακριβώς. Ο Γουίλ Κίλιαν, ένας αλλόκοτος συμμαθητής της, δε διαισθάνεται απλά την παρουσία της, τη βλέπει κανονικά. Πώς γίνεται, όμως, να συνεργαστεί η Αλόνα με ένα αγόρι που όχι απλά δε γνώριζε στη ζωή της, αλλά το περιφρονούσε; Ακόμη χειρότερα, για τον Κίλιαν τα αισθήματα είναι αμοιβαία: δε θέλει να έχει καμία σχέση με μια ρηχή μαζορέτα.

Εν τω μεταξύ, τα χρονικά περιθώρια για την Αλόνα στενεύουν, καθώς η ενέργειά της εξαντλείται, την ώρα που μια ανεξήγητη παρουσία απειλεί τη ζωή του Γουίλ. Θέλοντας και μη (κυρίως το δεύτερο...) το αταίριαστο ζευγάρι θα συνεργαστεί για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που συνεχίζουν να τους κυνηγούν, στη ζωή και το θάνατο, ανακαλύπτοντας στην πορεία πως, πολλές φορές, τα φαινόμενα απατούν.

ISBN: 978-960-14-2623-5
Συγγραφέας: ΚΕΙΝΤ ΣΤΕΙΣΙ
Εκδοτικός οίκος: Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΣ
Σελίδες: 288


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.