Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ατελείωτο παιχνίδι και ξεφάντωμα στα pitsirikia.gr

Ατελείωτο παιχνίδι και ξεφάντωμα στα pitsirikia.gr

IMG_20140626_191204Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για ασφαλές και δημιουργικό παιχνίδι υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων νηπιαγωγών, αποτελεί ο νέος παιδότοπος pitsirikia.gr, που βρίσκεται στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και που απευθύνεται σε ηλικίες 18 μηνών και άνω.

Παιχνίδια όπως playmobile, subuteo, ποδοσφαιράκι, κουζινάκι ELC (Early learning center) και πολλά άλλα! συνθέτουν την ευχάριστη και οικεία εικόνα του ξεχωριστού και ευρηματικού αυτού χώρου. Σκοπός του είναι να προσφέρει ατελείωτο παιχνίδι στους μικρούς του επισκέπτες μέσα από πολυποίκιλα και κυρίως επώνυμα παιχνίδια. Επίσης μία σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων, άψογα οργανωμένων από τους νηπιαγωγούς που διαθέτει, με έμφαση σε κινητικά παιχνίδια έρχεται να εμπλουτίσει και να συμπληρώσει την ευχαρίστηση των μικρών του φίλων.

IMG_20140630_181849Τα pitsirikia.gr προσφέρονται και για την διοργάνωση παιδικών πάρτι, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με παιδικές δραστηριότητες σε εβδομαδιαία βάση.

Με την είσοδο στον παιδότοπο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιδικών μενού, ενώ σερβίρεται δροσιστική σπιτική λεμονάδα και βυσσινάδα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Οι τιμές είναι στα 5 ευρώ το παιδί, ενώ για τα αδέρφια η τιμή ανέρχεται στα 4 ευρώ το παιδί.

Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 5:30 και μετά και ανοιχτά όλη την ημέρα για το Σαββατοκύριακο.

Παιδότοπος pitsirikia.gr
Γ. Βαφοπούλου 28, Ντεπώ (περιοχή Β. Όλγας με Σοφούλη),Θεσσαλονίκη
2310 403.144 & 6945 897.305


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.