Αρχική Νέα Απογειωνόμαστε: Athens Flying Week - 17-18 Σεπτεμβρίου στην Τανάγρα

Απογειωνόμαστε: Athens Flying Week - 17-18 Σεπτεμβρίου στην Τανάγρα

Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν το εν λόγω σόου. Φέτος, το Athens Flying Week μεγαλώνει και απογειώνεται για ΤΑΝΑΓΡΑ!

Το αγαπημένο σας Air Show διοργανώνεται στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, 17-18 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν πιο δυνατά, πιο γρήγορα, πιο ψηλά την αδρεναλίνη των αεροπορικών επιδείξεων! Ζήστε τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων σας τζετ, φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη της στατικής έκθεσης, συναντήστε από κοντά τα ιπτάμενα πληρώματα και ζήστε μαζί μας το μεγαλύτερο Air Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, η οργανωτική επιτροπή της AFW , θα κλείσει συμφωνία για οικονομικό εισιτήριο με πούλμαν για την Τανάγρ, περίπου 20 ευρώ το άτομο με την επιστροφή και το εισιτήριο του show θα συμπεριλαμβάνεται (15 περίπου το παιδικό).

Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες!"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.