Αρχική Νέα Athens Food Festival: Το πιο...νόστιμο φεστιβάλ της Αθήνας (8-10/5)

Athens Food Festival: Το πιο...νόστιμο φεστιβάλ της Αθήνας (8-10/5)

10854918_363255180540030_4116616998791599633_oΤο μεγαλύτερο φεστιβάλ με πιστοποιημένα, βιολογικά προϊόντα μικροκαλλιεργητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 8-10 Μαΐου, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Η ποικιλία των προϊόντων, οι θεματικές ενότητες του, το αγροτικό χωριό, το πλήθος των συμμετεχόντων αποτελούν εχέγγυα μιας μεγάλης εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη στη Μεσογειακή διατροφή και τη χρυσοφόρα ελληνική γη.

Τα εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών, μελισσοκομείων, ελαιοτριβείων, παλιών οινοποιείων, παρασκευαστηρίου παστελιού, αποσταγματοποιείου, θα γνωρίσουν τον τρόπο παραγωγής των ελληνικών προϊόντων, ενώ το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει αληθινό πλούτο εκδηλώσεων: συζητήσεις, ομιλίες για παραγωγική διαδικασία, νέα αγροτικά μοντέλα, νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας.

Στόχος της επιτυχημένης διοργάνωσης Athens Food Festival 2015, που τα προηγούμενα έτη ξεπέρασε τους  50.000 επισκέπτες, είναι:

- η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

- η προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή

- η προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης

Πάνω από 200 μικροί παραγωγοί απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, 500 διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συνταγές και μυστικά μαγειρικής απ’ όλη τη χώρα, γαστρονομικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες μάγειρες και γευσιγνώστες, δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πολύ φαγητό συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου Athens Food Festival. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες και του συμμετέχοντες πατήστε εδώ.

Πότε:  Παρ. 8/5 στις 16:00-21:00, Σαβ. 9/5 & Κυρ. 10/5 στις 10:00-21:00
Γενική είσοδος: 3 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν)
Για όλες τις επιμέρους εκδηλώσεις της διοργάνωσης (εργαστήρια μαγειρικής, γευστικές δοκιμές κλπ) δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.