Αρχική InfoMommy Νέα Athens Fringe Festival (20-26/6)

Athens Fringe Festival (20-26/6)

Το Athens Fringe Festival επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια! Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί 20-26 Ιουνίου 2011, στην Τεχνόπολη, το Βρυσάκι, τον χώρο πολιτισμό @Ρουφ, το θέατρο Eliart, και σε επιλεγμένους χώρους στην πόλη. Τη Δευτέρα 9 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Open Day 20.00-22.00, στο Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, Πλάκα) όπου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες της συμμετοχής σας.

Οι συμμετοχές άνοιξαν!
Καλλιτέχνες και Μ.Κ.Ο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 18 Μαΐου. Το Φεστιβάλ καλοσωρίζει όλες τις μορφές τέχνης και ειναι ανοιχτό σε όλους.

Το πρόγραμμα του Athens Fringe Festival 2011 θα βασιστεί πάνω στο concept: «Smile in the Mind»

Σε συνέχεια της φιλοσοφίας μας «Η Αθήνα μας ανήκει» φέτος στρέφουμε την προσοχή μας στο έμψυχο υλικό της πόλης – στους ανθρώπους της. Το φετινό θέμα πραγματεύεται την ευτυχία, και όλα αυτά, μικρά και μεγάλα που κάνουν τον καθένα από εμάς να διατηρεί το χαμόγελο, την ευτυχία και την ελπίδα μέσα του, παρά τις αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Μέσα σε ένα περιβάλλον που μιλάει συνεχώς για χρήματα, αδιέξοδα, απαισιοδοξία, κατάρρευση και δυσαρέσκεια εμείς θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν αυτά που τους κάνουν ευτυχισμένους και τους δίνουν ώθηση για δράση.

Οι καλλιτέχνες θα κληθούν να δημιουργήσουν έργα με αυτό το θέμα, και η κοινωνική δράση που θα οργανωθεί θα είναι και αυτή στηριγμένη στο concept αυτό.

Το Fringe Festival θα παραμείνει ένα non-curated φεστιβάλ, ανοιχτό σε όλους τους καλλιτέχνες, αφού αυτό είναι και ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια της ταυτότητας του. Η χρήση συγκεκριμένου θέματος στην φετινή διοργάνωση γίνεται με στόχο την επίτευξή ενός πιο δεμένου καλλιτεχνικού προγράμματος με συνοχή ως προς τη φιλοσοφία, τους στόχους και τα μηνύματα που επιθυμεί να δώσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.