Αρχική InfoTeens Νέα Athens Plaython: Παίξε για την πόλη σου!

Athens Plaython: Παίξε για την πόλη σου!

Θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ στο μεγάλο διεθνές φεστιβάλ του Athens Plaython; Συμπλήρωσε στη φόρμα το παιχνίδι πόλης που έχεις δημιουργήσει ή θέλεις να αναπτύξεις και μπες στους δέκα φιναλίστ. Οι τελικοί νικητές θα επιλεγούν από το κοινό και την κριτική μας επιτροπή και θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Μην χάνεις χρόνο! Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων τελειώνει στις 15 Μαίου. Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στα μυστικά Tips για Extra Points.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εφόσον γίνετε δεκτοί είστε υπεύθυνοι για την διεκπεραίωση του παιχνιδιού κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Αν είστε κάτοικος Αττικής, προκειμένου να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ είναι υποχρεωτικό να έρθετε σε ένα τουλάχιστον από τα Play Meet-ups τα οποία διοργανώνουμε για να τεστάρετε το παιχνίδι σας ή να βρείτε συνεργάτες για να το αναπτύξετε. Μπορείτε να κάνετε RSVP εδώ http://www.eventora.com/en/Events/1st-athens-plaython-meetup για το επόμενο Play Meet-up ή στείλτε email στον Community Power Ranger μας thanasis@athensplaython.org για περισσότερες πληροφορίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.