Αρχική InfoTeens Νέα Athens School Festival: Οι νέοι της Αθήνας πατάνε «Γκάζι» ενάντια στην ενδοσχολική βία (από 4/7)

Athens School Festival: Οι νέοι της Αθήνας πατάνε «Γκάζι» ενάντια στην ενδοσχολική βία (από 4/7)

athens-school-festivalΜε το σύνθημα «Κάνε τη διαφορά. Μίλα ΤΩΡΑ!» οι νέοι της πρωτεύουσας συμμετέχουν στο 6ο Athens School Festival και με τα τραγούδια τους στέκονται ενάντια στο φαινόμενο των καιρών, στο Bullying, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία.

22 σχολικές και φοιτητικές μπάντες ανεβαίνουν φέτος στο stage της «Τεχνοπολις» στο Γκάζι χαρίζοντας μας ένα full power music διήμερο,την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου. Μαζί τους τα Ημισκούμπρια (4/7) και ο Ρους (5/7), που στηρίζουν αφιλοκερδώς με την παρουσία και τα τραγούδια τους την εκδήλωση.

newego_LARGE_t_661_106300794Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το YouSmile.gr, τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παρασκευή 4 Ιουλίου
Purple Strings, FM, Shutters, Bazzinga, Save Sex, Violent Cartoons, Ace of Heaven, Reptile, Simplefast, The Mound
Guest: Ημισκούμπρια

Σάββατο 5 Ιουλίου
Junk Box, Ged, Jameson, The Uniques, Inside out, Rockamora, Evagelos KDM, Bombing the Avenue, Cafrock Assus, Raisin Level, Faceless Mass,
Guest: Γιώργος Ρους

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα (Γκάζι)

2103460981 , 

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.