Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Aθήνα: 5.500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Aθήνα: 5.500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

kindergarten-boy-100811-02Έως και 5.500 παιδιά, θα μπορούν να φιλοξενηθούν πλέον στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, μετά και την πρόσληψη 326 ατόμων, στο Βρεφοκομείο Αθηνών.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο, οι διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών ολοκληρώθηκαν, με την υπογραφή από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, της πρόσληψης 326 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο Βρεφοκομείο Αθηνών.

Συνεπώς, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, θα μπορούν να φιλοξενηθούν και τα 5.500 παιδιά, οι οικογένειες των οποίων είχαν υποβάλλει αίτημα για φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο είχε, ήδη, προβεί από τον περασμένο Μάρτιο στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί από δημότες και κατοίκους της Αθήνας. Ενώ, έγκαιρη και άμεση ήταν και η ανταπόκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, η κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών που ακολούθησε, είναι η αιτία που αρκετές οικογένειες θα ταλαιπωρηθούν για έναν ακόμη μήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις αρχές Οκτωβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.