Αρχική Νέα Ατλάντα: 4χρονος βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να συμπαρασταθεί σε άρρωστα παιδιά

Ατλάντα: 4χρονος βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να συμπαρασταθεί σε άρρωστα παιδιά

slide_382340_4545454_freeΈνα 4χρονο αγοράκι που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παίδων της Ατλάντα για έξι μήνες και να υποβληθεί σε μια σειρά από δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, κατάφερε να αντλήσει δύναμη από ένα αντικείμενο ξεχωριστής σημασίας για εκείνον, που δεν ήταν άλλο από μια κάπα ενός σούπερ ήρωα που δημιούργησε ειδικά για εκείνον η εθελοντική ομάδα του νοσοκομείου.

1D274907227409-today-cape-141116-007.blocks_desktop_mediumΟ χαριτωμένος μικρός δεν μπορούσε να αποχωριστεί ούτε λεπτό την κάπα του και επέμενε να την φοράει κατά τη διάρκεια του φαγητού ή των εξετάσεων στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί. Κάτι τόσο μικρό έμοιαζε τόσο σπουδαίο στα μάτια του 4χρονου παιδιού, χαρίζοντας περισσότερη δύναμη στην ψυχή και το πνεύμα του.

o-DJ-570Πριν από μερικούς μήνες το αγοράκι πήρε εξιτήριο, όμως επιστρέφει συχνά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε διάφορες συμπληρωματικές εξετάσεις και κάθε φορά δεν παραλείπει να μοιράσει κάπες στα παιδιά που νοσηλεύονται για να τα βοηθήσει να αισθανθούν γενναία και να αγαπήσουν τη ζωή ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της.

slide_382340_4545496_free (1)Η συγκινητική ιστορία του μικρού ενέπνευσε τους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου να αναγνωρίσουν την 7η Νοεμβρίου ως "Cape Day" (Ημέρα της Κάπας). Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ατλάντα φόρεσαν κάπες γύρω από τους ώμους και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #CAPEDAYATL για να τιμήσουν τα παιδιά που νοσηλεύονται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.