Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ατμοσίδερα- Πως να τα καθαρίσετε από τα άλατα

Ατμοσίδερα- Πως να τα καθαρίσετε από τα άλατα

ατμοσίδεροΤο ατμοσίδερο είναι μια συσκευή που απαιτεί σωστό καθαρισμό καθώς τα διάφορα άλατα που δημιουργούνται από το νερό βουλώνουν τις τρύπες του ατμού και τον θάλαμο του νερού με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά το σιδέρωμα, να μην "τραβάει" η απόδοση της συσκευής και εσείς να είστε αντιμέτωπη με μια στοίβα ρούχων που περιμένουν πιεστικά να τακτοποιηθούν.

Για να καθαρίσετε το σίδερο ατμού από τα άλατα:

1. Γεμίστε το ατμοσίδερο μέχρι τη μέση με λευκό ξύδι και ενεργοποιήστε τη λειτουργία ατμού. Το ξύδι θα διαλύσει τα άλατα την ώρα που το σίδερο ζεσταίνεται.

2. Οταν ζεσταθεί το σίδερο και πάντα έχοντας βάλει το διακόπτη στον ατμό, αφήστε το σε οριζόντια θέση ή σιδερώστε ένα πρόχειρο ύφασμα, για να πάει παντού το ξύδι και να καθαρίσει τα άλατα.

3. Ξεπλύντε το δοχείο του ατμοσίδερου με καθαρό νερό και μετά γεμίστε το με νερό μέχρι τη μέση. Αφήστε το νερό να εξατμιστεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.