Αρχική InfoDad Αττική Οδός: Νέος 4ψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης

Αττική Οδός: Νέος 4ψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης

attiki_odos5Οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό και αντιμετωπίζουν κάποια έκτακτη ανάγκη, καλούν πλέον στο νέο τετραψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 1024 που έχει τεθεί ήδη σε ισχύ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, έως και το τέλος τους έτους θα ισχύει παράλληλα και ο παλιός αριθμός 1866. Από 1η Ιανουαρίου 2014  όμως θα ισχύει πλέον μόνον το 1024.

Στην κλήση τους απαντά το Τηλεφωνικό Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, ώστε να γίνει η δρομολόγηση της αντιμετώπισης του κάθε συμβάντος.

Η εταιρία Vodafone προσφέρει τις κλήσεις από τα κινητά της προς το 1024 δωρεάν, ενώ οι κλήσεις από τα κινητά άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας έχουν χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του συμβολαίου του πελάτη τους.

Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οδηγός μπορεί να καλεί το 1024 στην Αττική Οδό είναι οι ακόλουθες:

• Αν εμπλακεί σε ατύχημα
• Αν γίνει αυτόπτης μάρτυρας κάποιου ατυχήματος
• Αν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του λόγω βλάβης
• Αν παρατηρήσει κάτι επικίνδυνο στο οδόστρωμα (πεσμένο φορτίο, σκασμένο λάστιχο φορτηγού, ζώο κ.λπ.)
• Αν νιώσει αδιαθεσία κατά την οδήγηση
• Για πληροφορίες προορισμών

Για κάθε άλλη πληροφορία οι οδηγοί μπορούν να καλούν στο 210 6682222, την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, βάσει του ΚΟΚ, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση επιτρέπεται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.