Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς AXE Apollo: το απόλυτο αντρικό άρωμα του καλοκαιριού!

AXE Apollo: το απόλυτο αντρικό άρωμα του καλοκαιριού!

mens-haircut-pompadourΗ πιο συναρπαστική πρόταση του ΑΧΕ για φέτος το καλοκαίρι, είναι το νέο AXE Apollo! Δροσερό, αέρινο και ελαφρύ αλλά παράλληλα σαγηνευτικό και κλασσικά ανδρικό , δίνει σε κάθε άντρα μία διάσταση….ήρωα…. για αυτό το ζεστό καλοκαίρι……και οι γυναίκες πάντα γοητεύονται από έναν ήρωα! Ο ήρωας του AXE Apollo μυρίζει υπέροχα, νιώθει αυτοπεποίθεση και το δείχνει...και οι γυναίκες φυσικά, ανταποκρίνονται ανάλογα!

axe-apollo-full-lineΤο άρωμα του AXE Apollo υπόσχεται να συναρπάσει: Στις υψηλές νότες του βρίσκεται το αρωματικό φασκόμηλο, κυδώνι και μανταρίνι, ενώ στις μεσαίες βρίσκονται τα μεθυστικά και τονωτικά αρώματα της λεβάντας, τα φύλλα βιολέτας, το γεράνι και η ίριδα. Στις βασικές νότες του AXE Apollo υπάρχουν οι γλυκές νότες, όπως το κρεμώδες σανταλόξυλο και το κασμίρι.

Φέτος το καλοκαίρι, απολαύστε την ολοκληρωμένη σειρά του δροσερού αρώματος AXE Apollo, ξεκινώντας από το αποσμητικό Βοdyspray!

Η σειρά αποτελείται από:

Axe Apollo eau de toilette 50ml (5,95€)
Axe_Apollo_AfterShave_Bottle_Visual_smallAxe Apollo after shave 100ml (7,53€)
Axe_Apollo_Shower_Gel_Visual_smallAxe Apollo shower gel 400ml (4,18€)
Axe Apollo dry spray 150ml (4,21€)
Axe_Apollo_APA_Visual_smallAxe Apollo spray 150ml (4,21€)
Axe Apollo roll-on 50ml (3,80€)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.