Αυγό και λαμπάδα, τα «κλασικά δώρα» για κάθε βαφτιστήρι!

Η αντίστροφη μέτρηση για το βράδυ της Ανάστασης έχει ξεκινήσει και οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούν να φορέσουν τα “καλά” τους και να πάνε στην εκκλησία, κρατώντας όλο καμάρι τη λαμπάδα τους!

Και φέτος το Πάσχα, ο απόλυτος προορισμός για νονούς και βαφτιστήρια δεν είναι άλλος από τα καταστήματα Public. Όποια κι αν είναι η ηλικία του παιδιού, μπορείτε να βρείτε τη λαμπάδα εκείνη που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της και θα το κάνει να τρελαθεί από τη χαρά του!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των κλασικών νονών, σίγουρα θα προτιμήσετε μια παιχνιδολαμπάδα που θα προσφέρει διπλή χαρά στο παιδί. Επιπλέον, θα μειώσετε το χρόνο της αναζήτησης, αφού δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ξεχωριστά για τη λαμπάδα και το καθιερωμένο πασχαλινό παιχνίδι που θα του προσφέρετε.

gjgkgΤα παιδιά και ιδίως τα κορίτσια λατρεύουν τις χειροτεχνίες! Τι καλύτερο λοιπόν από τη Λαμπάδα Play-Doh Dohvinci Φανταχτερό Κάδρο! Οι βαφτιστήρες σας καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να σχεδιάσουν 3d λαμπερές δημιουργίες, με βάση το προσωπικό τους στυλ και φτιάχνοντας εφέ με τα αναμειγμένα χρώματα! Μπορείτε να συνδυάσετε τη λαμπάδα με το καθιερωμένο πασχαλινό αυγό Disney Fairies με αυθεντικό δώρο!

dhdfgΕάν η λαμπάδα προορίζεται για αγοράκι, τίποτα δεν θα μπορούσε να το ενθουσιάσει περισσότερο από τη Λαμπάδα Star Wars με δώρο Πατίνι με τους αγαπημένους διαγαλαξιακούς ήρωες του παιδιού! Το πατίνι διπλώνει εύκολα για να μπορεί να το παίρνει παντού μαζί του και να κάνει τις πιο φανταστικές διαδρομές! Ένα ακόμη δώρο περιμένει τα βαφτιστήρια σας μέσα στο σοκολατένιο αυγό Star Wars με το οποίο θα συνδυάσετε την αγορά σας!

ertdrgdfΓια τα πιο μικρά αγοράκια, από 3 ετών και άνω, η Λαμπάδα Minions είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Τα μικρά τρελαίνονται για τους μικροσκοπικούς κίτρινους ήρωες, πόσο μάλλον όταν συνοδεύονται από μπάλα Boing Boing, όπλο με μπουρμπουλήθρες, φως και ήχο και γυαλάκια! Με το bubble gun μπορούν να απελευθερώσουν αμέτρητες μπουρμπουλήθρες και ανεβαίνοντας στη μπάλα boing boing να κάνουν τις πιο διασκεδαστικές βόλτες! Διαλέξτε πασχαλινό αυγό με Looney Tunes που εξίσου αγαπούν οι μικροί μας φίλοι!

ghdfgdfΟι αγαπημένες ηρωίδες Frozen των κοριτσιών δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τις πιο ξεχωριστές παιχνιδολαμπάδες! Οι μικρές σας βαφτιστήρες θα γίνουν σαν την αγαπημένη τους Έλσα, φορώντας την κάπα και τα γάντια της και τραγουδώντας τα αγαπημένα τους κομμάτια με το χειλόφωνο που λειτουργεί πραγματικά! Μην ξεχάσετε το σοκολατένιο αυγό Frozen με αυθεντικό δώρο που θα ολοκληρώσει την πασχαλινή μαγεία!

fdgdfΚι αν τα βαφτιστήρια σας διανύουν την περίοδο της εφηβείας και έχουν μεγαλώσει πια για παιχνιδολαμπάδες, οι χειροποίητες λαμπάδες la joie είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Πρωτότυπες και σε πληθώρα σχεδίων, ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία και κάθε γούστο. Επιπλέον, οι μινιατούρες με τις οποίες είναι στολισμένες, μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα το δωμάτιο του παιδιού!