Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Αυστραλία: Ρεκόρ Γκίνες για xριστουγεννιάτικα λαμπιόνια

Αυστραλία: Ρεκόρ Γκίνες για xριστουγεννιάτικα λαμπιόνια

christmas24123333339339Ξοδεύουν μια μικρή περιουσία και ξεκινούν τις προετοιμασίες έναν χρόνο νωρίτερα για να στολίσουν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Σε μια περιοχή της Μελβούρνης, στό Μπούλεβαρντ, αποτελεί παράδοση να στολίζονται όλα τα σπίτια με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες αυτές τις μέρες.

Στην Καμπέρα, η οικογένεια Ρίτσαρντς, πέτυχε νέο ρεκόρ Γκίνες τοποθετώντας 502.165 λαμπιόνια στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας καλώδιο μήκους περίπου 50 χιλιομέτρων.

Christmas+Lights+Illuminate+Boulevard+ZqOLBd5nL3YlΣύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας "Νέος Κόσμος" το έθιμο υιοθετούν και αρκετοί ομογενείς που έχουν φτιάξει στη Μελβούρνη τα πιο εντυπωσιακά σπίτια, στολισμένα με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικες απεικονίσεις, ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονται τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Boulevard+Christmas+Lights+Display+Illuminates+40o_Lk2_AoalΜεταξύ των πιο εντυπωσιακών ελληνικών σπιτιών είναι αυτά του Φώτη Παναγόπουλου στο Νόρθκοτ και του Χρήστου Θεοδώρου στο Τέμπλεστοου. Μάλιστα, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού του κ. Θεοδώρου βραβεύτηκε φέτος.

Christmas Lights Illuminate Sydney


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter