Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, λόγω πολλών κρουσμάτων γρίπης

Η γρίπη έχει βάλει στο στόχαστρο τους μικρούς μαθητές. Δεκάδες σχολεία κλείνουν, καθώς σε πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, νοσούν ή λείπουν για προληπτικούς λόγους, πάνω από τα 2/3 των μαθητών.

Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς

Δ. Ταύρου – Μοσχάτου

Με απόφαση Δημάρχου για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, κλείνουν τα τμήματα Α2-Β1-Γ2-Δ2-ΣΤ1 για 2 ημέρες Τρίτη 04/02 και Τετάρτη 05/02, με σκοπό την επιβράδυνση της διασποράς της γρίπης.

Δ. Αγίου Δημητρίου

Με απόφαση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και κατόπιν σχετικής εισήγησης από τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες, διακόπτονται τα μαθήματα για τρεις μέρες, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες και τμήματα Σχολικών Μονάδων του Δήμου:

☑️ 3ο Νηπιαγωγείο
☑️ Β2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου
☑️ Α1,Δ2,Ε2 &ΣΤ1 του 10ου Δημοτικού Σχολείου
☑️ Α2 ,Β΄& Δ΄ του 11ου Δημοτικού Σχολείου
☑️ ΣΤ1 & Ε2 του 13ου Δημοτικού Σχολείου
☑️ Δ1, Δ2 & ΣΤ3 του 20ου Δημοτικού Σχολείου
☑️ Α1 του 1ου Γυμνασίου

? Η διακοπή ισχύει για τρεις ημέρες, από την 4η έως και την 6η Φεβρουαρίου 2020.

Δ. Μεταμόρφωσης

Με απόφαση του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, κλειστά θα είναι και αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, το 5ο και το 9ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης λόγω κρουσμάτων της εποχικής γρίπης.

Δ. Αργοστολίου

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ένα δημοτικό σχολείο και τέσσερα νηπιαγωγεία στο Δήμο Αργοστολίου. Ειδικότερα, κλειστά θα είναι τα κάτωθι:

Δ. Ληξουρίου

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσίβελης με απόφασή του ορίζει την διακοπή των μαθημάτων και την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης και των 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου την Τρίτη 4-2-2020 και την Τετάρτη 5-2-2020 αποφασίστηκε αναστολή λειτουργίας και διακοπή μαθημάτων.

Δ. Αρταίων

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καμπής προκειμένου να αντιμετωπισθεί η διασπορά των ιώσεων και να επιτευχτεί η γρηγορότερη ανάρρωση του μεγάλου αριθμού των μαθητών που νοσούν από την εποχιακή γρίπη.

Σύρος

Την Τρίτη (4.02.2020) στη Σύρο δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας, το 4ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, το Νηπιαγωγείο Βάρης, το Νηπιαγωγείο Ποσειδωνίας, το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα. Να σημειωθεί ότι το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα θα είναι κλειστά και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Δ. Σπάρτης

Τη διακοπή των μαθημάτων στο 1/Θ Νηπιαγωγείο Ανωγείων – Παλαιοπαναγιάς από Τρίτη 04/02/2020 έως και Πέμπτη 06/02/2020 επειδή απουσιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης, αποφάσισε ο δήμαρχος Σπάρτης