Αρχική Famous Parents Αυτή είναι η ευχή της Shakira για τους 2 γιους της

Αυτή είναι η ευχή της Shakira για τους 2 γιους της

ResizerΔύο μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, του Σάσα, η Shakira ανήρτησε ένα συγκινητικό κείμενο - παρακαταθήκη μέσω του οποίου εύχεται στους γιους της να εμπνευστούν από την φιλανθρωπική της δράση και να ακολουθήσουν τα χνάρια της.

«Η ευχή μου είναι, όταν θα γίνουν ενήλικες, να κοιτάξουν πίσω και να δουν ότι ακόμα και οι πιο μικρές προσπάθειες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση που πολλαπλασιάζεται και να αφιερώσουν χρόνο για να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα της εποχής τους».

«Αυτό που δεν θέλω ποτέ να ξεχάσουμε ή να αναρωτιόμαστε, είναι το γιατί δεν απολαμβάνουν την ίδια αίσθηση ασφάλειας όλα τα παιδιά και όλες οι μανούλες ανά τον κόσμο», συνεχίζει η τραγουδίστρια και, ευχαριστώντας τον κόσμο που προσέφερε στο baby shower για την UNICEF, καταλήγει: «Με κάνει ευτυχισμένη το ότι ο γιος μου θα νιώσει περήφανος όταν μάθει πως η γέννησή του γιορτάστηκε με τρόπο που βοήθησε τόσα πολλά παιδιά».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.