«Αυτή είναι η κόρη μου. Έτσι την έκανε ο άνθρωπος που υποτίθεται την αγαπά. Γυναίκες ξυπνάτε!»

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η Cindy Martin-Wolfe, της οποίας η κόρη έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της και τώρα κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της και τα παιδιά της, ανάρτησε πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις παρακάτω εικόνες με το εξής μήνυμα:

«Βρίσκομαι στο Νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο με τη μεσαία μου κόρη, την Τζέσικα. Είναι στη ΜΕΘ, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Το σώμα της είναι γεμάτο μελανιές. Το κεφάλι της έχει μεγάλους μώλωπες. Και ο λαιμός της σημάδια στραγγαλισμού. Οι γιατροί προσπάθησαν τρεις φορές να κάνουν την καρδιά της να χτυπήσει ξανά. Ακόμα δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της. Έχει διασωληνωθεί και την έχουν βάλει σε τεχνητό κώμα, προσπαθώντας να επαναφέρουν τη λειτουργία του εγκεφάλου της.

Θα αρχίσουν σιγά-σιγά να την ζεσταίνουν, παρακολουθώντας ταυτόχρονα πώς θα αντιδρά ο εγκέφαλός της. Όταν θα είναι εφικτό θα την ξυπνήσουν για να δουν πόση ζημιά έχει γίνει. Έτσι της δείχνει ο σύντροφός της την αγάπη του. Αυτός έχει φύγει τώρα –τρέχει να κρυφτεί. Τα παιδιά της βρίσκονται στην Πρόνοια. Έχουμε δικαστήριο, στο οποίο θα πρέπει να πάω την Παρασκευή. Η οικογένειά μου είναι συντετριμμένη, περιμένουμε να δούμε αν θα επανέλθει ποτέ το κορίτσι μας.

Πρέπει να κάνουμε όλοι περισσότερα.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτή τη φρίκη.

Σας παρακαλώ, βάλτε την κόρη μου στις προσευχές σας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Κοινοποιώ τις φωτογραφίες της για να της δουν κορίτσια και γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο ή που κατευθύνονται προς τα εκεί. Θα ήθελε και εκείνη να τους δείξει με τι έχουν να κάνουν.

Σας ευχαριστώ.»

πηγή: Love What Matters