Αυτή είναι η ωραιότερη παιδική χαρά της ανατολικής Αττικής!

Η παιδική χαρά στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας που παραδόθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στο κοινό είναι χωρίς υπερβολές η ωραιότερη και πιο σύγχρονη παιδική χαρά της ανατολικής Αττικής και ένας φανταστικός χώρος φυσικής αναψυχής των παιδιών που αξίζει να επισκεφθείτε με την πρώτη ευκαιρία, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας!

Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.  Πρόκειται για έναν υποδειγματικό χώρο παιχνιδιού, ως προς την ασφάλεια, τα ποιοτικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, σε σχέση πάντοτε με τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας. Μεγιστοποιεί τις δυνατότητες για ανεξαρτησία και αυθόρμητο-ελεύθερο παιχνίδι καθώς φιλοξενεί όργανα που δεν συναντάμε εύκολα σε παιδικές χαρές.

Η παιδική χαρά επί της οδού Καλλιτεχνών 17, έχει φτιαχθεί με τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρότυπα ασφαλείας και οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα απολαύσουν το παιχνίδι τους χωρίς κανένα φόβο. Σκαρφάλωμα, τσουλήθρες, κούνιες, αλλά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια εγγυώνται παιχνίδι μέχρι…τελικής πτώσης!

Παραδίδουμε στα παιδιά έναν όμορφο και ασφαλή παιδότοπο.Τα παιδιά προτεραιότητα όλων μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Το παιχνίδι στην παιδική χαρά, σύμμαχος της σωστής ανάπτυξης των παιδιών

H παιδική χαρά είναι ένας τόπος παιχνιδιού, με ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις, όχι μόνο για το παιδί αλλά και για τους γονείς. Συνοδέψτε λοιπόν το παιδί σας όσο το δυνατόν συχνότερα και ενισχύστε τη δραστηριότητα αυτή, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει για υγιή ανάπτυξη και καλή διαπαιδαγώγηση.

Δείτε φωτογραφίες της παιδικής χαράς