Αυτή είναι η παιδική ταινία που “εσπάσε ταμεία” το 2017: Την έχετε δει;

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα συνολικές κέρδη των ταινιών για το 2017, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο Box Office Mojo, αυτή είναι η λίστα με τις πρώτες δέκα ταινίες που έκοψαν φέτος τα περισσότερα εισιτήρια. Στην τρίτη θέση μια παιδική ταινία!

1. Beauty and the Beast — 1.26 δις. δολάρια

2. Fate of the Furious — 1.24 δις. δολάρια

3. Despicable Me 3 — 1.03 δις. δολάρια

4. Spider-Man: Homecoming — 880 εκατομμύρια δολάρια

5. Wolf Warrior 2 — 870 εκατομμύρια δολάρια

6. Guardians of the Galaxy Vol. 2 — 864 εκατομμύρια δολάρια

7. Thor: Ragnarok — 846 εκατομμύρια δολάρια

8. Wonder Woman — 822 εκατομμύρια δολάρια

9. Star Wars: The Last Jedi — 816 εκατομμύρια δολάρια

10. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales — 795 εκατομμύρια δολάρια

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω λίστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Disney έρχεται μακράν πρώτη σε έσοδα, αφού κατέλαβε φέτος το 21.3% της αγοράς, με την Warner Bros. να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 18.9%. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Disney κατέλαβε την πρωτιά στο φετινό Box Office έχοντας κυκλοφορήσει τις λιγότερες ταινίες από κάθε άλλο στούντιο (κυκλοφόρησε μόλις 12).

Ωστόσο, είναι το κινηματογραφικό στούντιο της Universal που έχει να καμαρώνει για την παιδική του ταινία, η οποία ήρθε τρίτη στη λίστα των δημοφιλέστερων ταινιών της χρονιάς που πέρασε και δεν είναι άλλη από το Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3). Ο λόγος για τον απαισιότατο μεν, μα αξιαγάπητο δε Γκρου, ο οποίος σε αυτή την τρίτη ταινία, συναντά για πρώτη φορά το δίδυμο αδελφό του! Πάντα με τις θετές κόρες του και τα minions στο πλευρό τους, μπαίνουν σε νέες περιπέτειες που προκαλούν γέλια μα και αγωνία στους μικρούς θεατές!

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Ενδιαφέρον είναι, πάντως, το γεγονός, ότι όλες σχεδόν οι ταινίες που έφτασαν στην κορυφή των πωλήσεων έχουν να κάνουν με σούπερ-ήρωες, όπως η Wonder Woman και το Thor: Ragnarok, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται μια ταινία-έκπληξη: Η Πεντάμορφη και το Τέρας! Το παραμύθι της Disney σάρωσε στα ταμεία διεθνώς και άφησε πίσω του μεγάλα φαβορί. Ωστόσο, καθώς απομένουν 2-3 ημέρες ακόμα για την εκπνοή του 2017, περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάει ο μεγάλος του ανταγωνιστής που δεν είναι άλλος από το: Star Wars: The last Jedi.