Αρχική InfoTeens Νέα Αυτή είναι η πιο τρυφερή διαφήμιση με θέμα το Star Wars - Δείτε το βίντεο!

Αυτή είναι η πιο τρυφερή διαφήμιση με θέμα το Star Wars - Δείτε το βίντεο!

Το Star Wars εκτός των άλλων λειτουργεί κι ως πηγή έμπνευσης στο χώρο της διαφήμισης εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό κορυφώθηκε με τη νέα ταινία "Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει" που σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων, μόλις 12 ημέρες από την κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο!

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Kaufland κατάφερε να χρησιμοποιήσει το Star Wars με τον πιο τρυφερό και ρομαντικό τρόπο που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Στη νέα της διαφήμιση, δύο μικρά παιδιά που μόλις έγιναν γείτονες, προσπαθούν να έρθουν κοντά μέσα από την κοινή τους αγάπη: το Star Wars!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.