- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Αυτή είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ανακηρύχθηκε Baby Brand of the Year

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Mother & Baby Awards 2020, [1] που για 1η χρονιά επιβράβευσαν και ανέδειξαν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Mother &  Baby Care Industry.

Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος ήταν 37, οι οποίες συμμετείχαν συνολικά σε 98 υποψηφιότητες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Inglesina αναδεικνύεται «Baby Brand of the Year» τοποθετώντας την στους κορυφαίους νικητές της διοργάνωσης, έχοντας αποσπάσειτις εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσά βραβεία για το καλύτερο σύστημα μεταφοράς, το καλύτερο καρότσι, την καλύτερη κούνια και σημαντικές διακρίσεις με ασημένια βραβεία για ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και μία από τις καλύτερες καρέκλες φαγητού.

Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν

Το σύστημα μεταφοράς Aptica XT Quattro κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Travel Product of the Year, στην υποκατηγορία Best TravelSystem.

Το Aptica XT είναι το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και έγινε επιτυχία, καθώς περιλαμβάνει ένα καρότσι για βόλτες χωρίς όρια!

Σήμερα, οι άνθρωποι προσθέτουν στον τρόπο ζωής τους όλο και περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες και επιλέγουν να κάνουν μεγάλες βόλτες με το μωρό τους, οπότε είναι ζωτικήςσημασίαςναέχουνένακαρότσιικανόνα προσαρμόζεται σε διαφορετικά εδάφη. Οι δραστήριοιάνθρωποι που κάνουν αρκετά ταξίδια στην εξοχή το βρίσκουν εξαιρετικό και κατάλληλη συντροφιά για τις νέες περιπέτειές τους.

Ο σκελετός διαθέτει το αποκλειστικό ανεξάρτητο σύστημα αναρτήσεων Adaptive Cruise αναγνωρισμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίοπροσαρμόζεται δυναμικά σε όλα τα εδάφη και στην ανάπτυξη του παιδιού, εξασφαλίζοντας μέγιστη ευεξία, ομαλή και εύκολη οδήγηση ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες!

Τοσύστημαπεριλαμβάνει πορτ-μπεμπέ, WelcomePad™ και στρώμα, standup, καρότσι & κάθισμααυτοκινήτου.

Με χρυσό βραβείο επίσης βραβεύτηκε το καρότσι Trilogy στην υποκατηγορία Best Stroller.

Tο καρότσι Trilogy είναι πλήρως ανακλινόμενο, με σύστημα αναδίπλωσης τύπου ομπρέλας και είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι τα 20 κιλά. Είμαστε σε θέση να πούμε ότι θεωρείται το αντιπροσωπευτικό προϊόν της βιομηχανίας μας καθώς έχουν πουληθεί πάνω από 300.000 σκελετοί παγκοσμίως από τότε που δημιουργήθηκε.

Οι καταναλωτές το προτιμούν ιδιαίτερα για τις διαστάσεις του και την άνεση που προσφέρει σε ένα αστικό περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένο για όλες τις εποχές καθώς περιλαμβάνει ποδόσακο, αδιάβροχο και κουκούλα με προστασία UV(UPF50+).

Εύκολο και πρακτικό στη χρήση, ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι ακόμη και με τη θέση τοποθετημένη, είτε μεφορά προςτονγονέα,είτεμεφοράπροςτοδρόμο.Όταν είναι κλειστό, είναι εξαιρετικά συμπαγές, στέκεται όρθιο από μόνο του και η χειρολαβή δεν ακουμπάει στο έδαφος.