Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Αυτή είναι η πρώτη χώρα που απαγόρευσε το Pokemon Go

Αυτή είναι η πρώτη χώρα που απαγόρευσε το Pokemon Go

Το Pokemon Go αποτελεί την τελευταία μανία του πλανήτη, καθώς μικρά παιδιά, έφηβοι αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, κρατούν ανά χείρας το smartphone τους και κυνηγούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν τις αγαπημένες φιγούρες του παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το BBC, το επίσημο σώμα που επιβλέπει τη διαδικτυακή δραστηριότητα απαγόρευσε το παιχνίδι στο Ιράν για λόγους ασφαλείας. Οι αρχές του Ιράν σκέφτονταν να απαγορεύσουν το παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα, αλλά οι αξιωματούχοι περίμεναν μέχρι να διαπιστώσουν αν η χώρα θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Niantic, την εταιρεία που δημιούργησε το παιχνίδι, για να δημιουργηθούν ειδικοί περιορισμοί.

Το Pokemon Go έχει ήδη αντιμετωπίσει κάποιες ειδικές απαγορεύσεις ανά τον κόσμο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται σε μια ολόκληρη χώρα.

Το Ιράν πολύ πιθανόν να μην αποτελέσει την τελευταία χώρα που θα απαγορεύσει το παιχνίδι, καθώς αξιωματούχοι στη Σιγκαπούρη έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι το Pokemon Go μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή ζωή στη χώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.