Αρχική Νέα Αυτή η εταιρεία μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε ρούχα!

Αυτή η εταιρεία μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε ρούχα!

Η Jaimee Newberry, μητέρα δύο κοριτσιών, σκέφτηκε την πολύ έξυπνη ιδέα να ράψει στην κόρη της ένα φόρεμα που θα απεικόνιζε μια ζωγραφιά της μικρής!

Το φόρεμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία σε όλες τις φίλες των κοριτσιών της, αλλά και στους γονείς τους, που η Jaimee αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση γύρω από όλη αυτή την ιδέα.

Η εταιρεία "Picture This" αφήνει τα παιδιά να μετατρέψουν τις ζωγραφιές τους σε ρούχα, μόνο φορέματα για την ώρα, που μπορούν να φορέσουν και να εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, να διαλέξετε το νούμερο του φορέματος και στη συνέχεια να εκτυπώσετε ένα χαρτί ζωγραφικής. Έπειτα, μπορείτε να βάλετε το παιδί σσς να ζωγραφίσει το φόρεμα και να το στείλετε πίσω στην εταιρεία. Δύο εβδομάδες αργότερα θα λάβετε το σχέδιο του φορέματος στο e-mail σας. Ναι, είναι τόσο απλό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.