Αρχική Νέα Αυτό είναι το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο

Αυτό είναι το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο, σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ» και διέμενε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα, στα οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Δύο εκ των συλληφθέντων που ισχυρίζονταν ότι είναι οι γονείς της μικρής, αποδείχθηκε ύστερα από την απαραίτητη εξέταση ότι τελικά δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter