Αυτό είναι το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο, σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ» και διέμενε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα, στα οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Δύο εκ των συλληφθέντων που ισχυρίζονταν ότι είναι οι γονείς της μικρής, αποδείχθηκε ύστερα από την απαραίτητη εξέταση ότι τελικά δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή.