Αυτό είναι το μωράκι που γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:02 σε ελληνικό μαιευτήριο!

Η Τύχη ευχόμαστε να συντροφεύει τον νέο "μπέμπη" που φέραμε στον κόσμο σήμερα, καθώς γεννήθηκε την ώρα που ο ίδιος"αποφάσισε" την 22/2/22 στις 2:02, όντας ο 2ος τοκετός της μητέρας του. Σου ευχόμαστε να βαδίσεις με επιτυχία στη ζωή σου, μικρέ μας φίλε, με την αγάπη των γονιών σου και την τύχη στο πλάι σου.

Η σημερινή ημερομηνία είναι άκρως ξεχωριστή και συμβολική καθώς η 22η Φεβρουαρίου του 2022 ήτοι 22/2/22 διαβάζεται ακριβώς το ίδιο και από την αρχή αλλά και το τέλος.

22/2/22: Τι είναι η «Twosday» και γιατί ξεχωρίζει η σημερινή ημερομηνία

Με αφορμή αυτό το γεγονός θεωρείται καρκινική καθώς έτσι ονομάζεται συμμετρικές φράσεις οι οποίες μπορούν να διαβαστούν είτε από την αρχή είτε από το τέλος. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο ήταν στις 11 Νοεμβρίου 2011, που γραφόταν ως «11/11/11». Και δεν θα ξανασυμβεί για τα επόμενα 400 χρόνια.

Το μωράκι που γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:02 σε ελληνικό μαιευτήριο!

Το Αρεταίειο Νοσοκομείο με μια ανάρτησή του γνωστοποίησε την γέννηση ενός γλυκύτατου μωρού που ήρθε στον κόσμο σήμερα στις 2:02 για να συμπληρώσει τον ιδιαίτερο συμβολισμό της ημέρας!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ” Η Τύχη ευχόμαστε να συντροφεύει τον νέο “μπέμπη” που φέραμε στον κόσμο σήμερα, καθώς γεννήθηκε την ώρα που ο ίδιος “αποφάσισε” την 22/2/22 στις 2:02, όντας ο 2ος τοκετός της μητέρας του. Σου ευχόμαστε να βαδίσεις με επιτυχία στη ζωή σου, μικρέ μας φίλε, με την αγάπη των γονιών σου και την τύχη στο πλάι σου.”

Το post του νοσοκομείου

Διαβάστε επίσης:

Οι “αιχμές” Κατερινόπουλου για τον υδράργυρο και άλλες ουσίες που αξίζει να ερευνηθούν

Κεραμέως: Ζήτησε από τις Διοικήσεις προτάσεις εξυγίανσης και εξορθολογισμού των ΑΕΙ

Ένα κακοποιημένο βρεφάκι 2 μηνών βρήκε αγάπη και μία ζεστή αγκαλιά