Αυτό είναι το νέο παγκόσμιο trend για τη διακόσμηση των τοίχων

Ακολουθούν 5 εκπληκτικές προτάσεις επίτοιχης διακόσμησης για να την κάνετε σωστά ως «World Citizen». Η αλήθεια είναι ότι ο όρος «world citizen» επιδέχεται πολλές και μερικές φορές αντιφατικές ερμηνείες και αναλύσεις. Εδώ, όμως, μην περιμένετε να σας κάνουμε κοινωνιολογική ανάλυση του όρου. Σκοπός είναι να σας δείξουμε 5 εναλλακτικές προσεγγίσεις μίας μόνο θεματολογικής ενότητας για τη διακόσμηση του τοίχου.

Η υιοθέτηση του παγκόσμιου χάρτη, χωρίς φυσικά λεπτομερή καταγραφή, στη διακόσμηση είναι μια εκπληκτική ιδέα που βρίσκει απήχηση σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως της Ευρώπης. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να γίνει, ωστόσο, επιλέξαμε μερικές εξαιρετικές αποδώσεις του και σας τις παραθέτουμε.

worldcitizenwall

Πολυτμηματική: Η διάσπαση του παγκόσμιου χάρτη μπορεί να γίνει σε πολλά, μικρότερα και μεγαλύτερα, κομμάτια κορνιζών με ανόμοιο σχήμα μεταξύ τους, όπου η ένωση των τμημάτων τους θα παρουσιάζει μια συνολική απόδοση του χάρτη.

Σημείωση: Για να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να προμηθευτείτε ξύλινα τελάρα με λευκό καμβά και έχοντας φτιάξει το περίγραμμα του παγκόσμιου χάρτη να επιχρωματίσετε το σχέδιο που φτιάξατε. Τα υλικά θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής.

worldcitizenwall03

Ανεξάρτητη: Μια κατασκευή από ξύλο όπου θα παρουσιάζει τη μορφή του παγκόσμιου χάρτη μπορεί να τοποθετηθεί ανεξάρτητη πάνω σε μια επιφάνεια τοίχου και να αποτελέσει μία εκκεντρική, αλλά ταυτόχρονα δυναμική απόδοση του χάρτη.

Σημείωση: Για να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο μπορείτε σε mdf σανίδες να σχηματίσετε το περίγραμμα του παγκόσμιου χάρτη και με τη βοήθεια μιας σέγας να απομονώσετε τα κομμάτια. Τα υλικά θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη ξυλείας και ξυλουργικού εξοπλισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com