Αυτό είναι το παιδικό κάθισμα του μέλλοντος από τη Volvo (βίντεο)

15904315381738700225-700x512Ένα ανατρεπτικό σύστημα μεταφοράς των μικρών παιδιών παρουσίασε η Volvo. Πρόκειται για το Excellence Child Seat Concept, το οποίο απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να ταξιδεύουν με άνεση, βάζοντας την ασφάλεια του παιδιού πάνω από όλα!

Το πρωτότυπο παιδικό κάθισμα στηρίζεται σε μια βάση που έχει τοποθετηθεί στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού. Το κάθισμα περιστρέφεται και ασφαλίζει, έτσι ώστε ο γονέας να έχει πλήρη έλεγχο του μωρού. Επίσης, κάτω από το κάθισμα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για πάνες, μωρομάντηλα και όλα τα απαραίτητα παιδικά αξεσουάρ. Το πιο εντυπωσιακό είναι η θερμαινόμενη βάση στήριξης που διατηρεί το μπιμπερό με το γάλα σε ιδανική θερμοκρασία!

Παράλληλα, τo παιδικό κάθισμα Excellence Child Seat Concept προσφέρει τη δυνατότητα κεκλιμένης ασφαλούς θέσης που βοηθά τα παιδιά να ξαπλώσουν και να κοιμηθούν ευκολότερα, ενώ συμβαδίζει απολύτως με τις προδιαγραφές ασφαλείας των υπολοίπων παιδικών καθισμάτων της Volvo και με την αρχή ότι τα μικρότερα παιδιά έως 3-4 ετών πρέπει να κάθονται αντιστρόφως στο αυτοκίνητο, καθώς οι μύες του αυχένα δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως ώστε να παρέχουν πλήρη στήριξη.

Δείτε το βίντεο: