Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνεις με το πλυντήριο ρούχων

Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνεις με το πλυντήριο ρούχων

Οι καλύτερες αποφάσεις που πήρες ποτέ ήταν να βάψεις τα μαλλιά σου μελί ανοιχτό και να αγοράσεις ένα τεράστιο καλάθι για τα άπλυτα που το τοποθέτησες σε περίοπτη θέση στο μπάνιο. Είναι όμορφο εξωτερικά και φοβερά λειτουργικό. Τα ρίχνεις όλα μέσα κι όταν έχεις χρόνο βάζεις πλυντήριο, αφού χωρίσεις λευκά, σκούρα και χρωματιστά. Για τέτοια επιμέλεια μιλάμε. Κάνεις όμως ένα βασικό λάθος. Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το Infokids.gr θα σου δώσει μια συμβουλή που μάλλον θα σε γλιτώσει από τον περιττό κόπο.

Η πλύση ξεκινά, έχεις βάλει απορρυπαντικό και μαλακτικό λεβάντα, περιμένεις να τελειώσει και το στύψιμο και ανοίγεις το πλυντήριο για να απλώσεις στα γρήγορα.

Ανοίγεις την πόρτα, ρίχνεις τα ρούχα στη λεκάνη και αυτόματα κλείνεις πάλι την πόρτα. Σε αυτό το σημείο κάνεις το λάθος. Αυτή σου η συνήθεια επιτρέπει στην υγρασία να παραμείνει στον κάδο και να εξαπλωθούν βακτήρια που θα καταλήξουν στα καθαρά σου ρούχα. Άφησε ανοιχτά και θα δεις τις άσχημες μυρωδιές να εξαφανίζονται.

Τώρα γρήγορα να απλώσεις!

Διαβάστε επίσης στο Ladylike.gr

11 λάθη που κάνεις όταν χρησιμοποιείς το φούρνο μικροκυμάτων

Τα tips για να απομακρύνεις τη μυρωδιά ψαριού από τα χέρια σου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.