Αρχική Infokids Υγεία Αυτό το 11χρονο κορίτσι δίνει ένα σημαντικό μάθημα ζωής σε όλους μας

Αυτό το 11χρονο κορίτσι δίνει ένα σημαντικό μάθημα ζωής σε όλους μας

Ένα λεωφορείο που έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στη στάση όπου στεκόταν μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της, ήταν η αιτία για να χάσει η μικρή Polyanna Hope το πόδι της. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να μεγαλώσει όπως όλα τα άλλα παιδιά και σήμερα, στην ηλικία των 11 ετών, το γενναίο κορίτσι παραδίδει μαθήματα αισιοδοξίας σε όλους μας!

Στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube και θα δείτε παρακάτω, δίνει το δικό της μήνυμα θάρρους και τόλμης στους αθλητές της βρετανικής αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων. Η Polyanna χορεύει ασταμάτητα για 4 λεπτά και αφιερώνει το χορό της στον τριαθλητή Andy Lewis, ο οποίος είχε ένα παρόμοιο ατύχημα όταν ήταν 16 ετών.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.