Αυτό το ελληνικό σχολείο απέκτησε έναν υπέροχο επιδαπέδιο παιχνιδόκοσμο στο προαύλιο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου  ακολουθώντας τα λόγια του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Ό,τι χρειάζεται η ψυχή ενός παιδιού είναι το φως του ήλιου, τα παιχνίδια, το καλό παράδειγμα και λίγη αγάπη» συσπειρώθηκε, σήκωσαν τα μανίκια και με όπλα την αγάπη για τους μαθητές αλλά και την θέλησή τους να ομορφύνουν το σχολικό κτίριο, γέμισαν το προαύλιο με χρωματιστά επιδαπέδια παιχνίδια για να παίζουν στα διαλείμματα αλλά και κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής.

Σε χρόνο ρεκόρ στη θέση της γκρίζας σχολικής αυλής εμφανίστηκαν αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, το χρώμα κυριαρχεί παντού και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους.

Μάλιστα, η δημιουργική τους διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν σταμάτησαν μόνο στο προαύλιο του σχολείου καθώς φρόντισαν να κάνουν και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στο εσωτερικού του σχολείου, στους τοίχους αλλά και στις σκάλες.

Μάλιστα όπως δήλωσαν στο Infokids.gr “Ευχαριστούμε θερμά την Μαριάννα Σαμιώτη, την Νατάσα Βαρκαρόλη και την Καλλιόπη Μπινιάρη για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν. Το κέφι παραμένει αμείωτο προσπαθώντας να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε την εικόνα του σχολείου μας!”

Δείτε φωτογραφίες από τα παιχνίδια στο προαύλιο όσο και από τις δημιουργιές στο εσωτερικό