Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Αυτό το Πάσχα γίνε και συ νονός»: Δράση στη Θεσσαλονίκη (29/3)

«Αυτό το Πάσχα γίνε και συ νονός»: Δράση στη Θεσσαλονίκη (29/3)

DSC_7665Με σκοπό την συγκέντρωση δώρων που εθιμοτυπικά προσφέρουν στα παιδιά οι νονοί τους τις μέρες του Πάσχα, πραγματοποιείται δράση με τίτλο: «Αυτό το Πάσχα γίνε και συ Νονός», την οποία διοργανώνει ο Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα  και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, κατά τις ώρες 11:00-14.00, στο χώρο της Πλατείας Αριστοτέλους, θα πλαισιωθεί με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα αντικείμενα που θα συγκεντρωθούν, (ρούχα παιχνίδια, λαμπάδες και παπούτσια), θα διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

«Οφείλουμε να προσφέρουμε την αρωγή μας στα παιδιά, που αποτελούν το πιο ευαίσθητο και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες, προκειμένου να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.