Αρχική InfoMommy Υγεία Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε πριν κάνετε ηλιοθεραπεία για ώρες!

Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε πριν κάνετε ηλιοθεραπεία για ώρες!

Δεν υπάρχει πιο ασφαλές πράγμα το καλοκαίρι από το υγιές μαύρισμα. Το βίντεο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας (American Academy of Dermatology) προειδοποιεί τις νέες γυναίκες που μαυρίζουν - είτε τεχνητά είτε στον ήλιο - ότι η συνήθεια αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία και να έχει τρομακτικές συνέπειες στο μέλλον, όσον αφορά την εμφάνιση μελανώματος, της πιο θανατηφόρας μορφής καρκίνου του δέρματος.

«Το μελάνωμα είναι η δεύτερη πιο κοινή μορφή καρκίνου σε νεαρές γυναίκες, και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στις συνήθειες του μαυρίσματος. Η έκθεση σε ακτινοβολία UV, είτε είναι από τον ήλιο ή από συσκευή μαυρίσματος, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου για καρκίνο του δέρματος. Οι γυναίκες πρέπει να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους και να προστατεύσουν τον εαυτό τους από αυτό τον κίνδυνο», σχολιάζει εκπρόσωπος της Ακαδημίας.

«Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο θα εμπνεύσει τις νέες γυναίκες να εγκαταλείψουν την επικίνδυνη πρακτική του μαυρίσματος και να προστατεύουν το δέρμα τους, επιδιώκοντας σκιά, φορώντας προστατευτικά ρούχα και χρησιμοποιώντας ένα ευρέως φάσματος, αδιάβροχο αντηλιακό με SPF 30 ή υψηλότερο».

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter