Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη- Πώς ψάρευε θύματα μέσω διαδικτύου

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 23χρονου , που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος 16χρονου θύματος.

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίαζε ανήλικα κορίτσια

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επίθ.) ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) (ον.) ENTY ( EDI ) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων.

Πώς ψάρευε τα ανήλικα θύματά του μέσω του Badoo

Ήταν 22.00 το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου, όταν μία 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Badoo δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μηνύματα από άγνωστο άτομο με το όνομα «Νικόλα», το οποίο την απειλεί καθημερινά πως, αν δεν συναντηθούν, θα διαδώσει αρνητικές για την ίδια φήμες στη γειτονιά της και θα προκαλέσει κακό στην οικογένειά της.

Ειδικότερα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα, η πρώτη συνάντηση έγινε την 12η Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα, έπειτα από πιέσεις. Η κοπέλα συναντήθηκε με τον άγνωστο στον Πειραιά και με τη χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να τελέσει ασελγή πράξη. Την επόμενη ημέρα, οι πιέσεις προς την κοπέλα αυξήθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ακόμη μία συνάντηση. Τις επόμενες ημέρες το «σκηνικό» συνεχίστηκε αναφέρει το zougla.gr.

To ραντεβού που οδήγησε στη σύλληψη

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 23χρονου ξεκίνησε την 22η Ιανουαρίου, όταν ο συλληφθείς έστειλε εκ νέου μήνυμα στην κοπέλα, αλλά εκείνη αρνήθηκε να τον συναντήσει. Τότε ο δράστης θύμωσε και της δήλωσε ότι γνωρίζει πού μένει. Έκανε την απειλή του πράξη, καθώς το βράδυ της επόμενης ημέρας, δηλαδή την 23η Ιανουαρίου, και ενώ η κοπέλα επέστρεφε σπίτι της γύρω στις 23.50, αντιλήφθηκε τον 23χρονο να την περιμένει έξω από το σπίτι της μαζί με ακόμη έναν, άγνωστο σε αυτή, άνδρα.

Τότε, προκειμένου να αποφύγει τον διασυρμό στη γειτονιά της, επικοινώνησε με τον 23χρονο ηλεκτρονικά και του ζήτησε να συναντηθούν. Ο δράστης αποδέχθηκε την πρόσκληση και της είπε να βρεθούν σε ένα πάρκινγκ στον Πειραιά.

Η κοπέλα ειδοποίησε την αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και τότε ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προσέτρεξε στο κάλεσμά της, ακινητοποίησε τον 23χρονο και του πέρασε χειροπέδες.