Αυτός είναι ο 27χρονος τράπερ που βίασε 16χρονη – Η αρρωστημένη δράση του και η γνωριμία μέσω Ιnstagram

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 27χρονου άντρα από τη Θεσσαλονίκη, που σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον βιασμό 16χρονης  που τελέστηκε στις 7/6 στο 12 χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Αυτός είναι ο βιαστής

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Δήμου Πέτρο, του Χρήστου, γεννηθέντα το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς: 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Η αρρωστημένη δράση του

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον  27χρονο για αρπαγή και βιασμό 16χρονης, στο Λαγκαδά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι με τον 27χρονο γνωρίστηκαν μέσω instagram και μόλις συναντήθηκαν την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και παρά τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας που είναι γεννημένη το 2006, ο 27χρονος με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Ο ίδιος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, χωρίς τη συναίνεσή της. Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη γνώρισε μέσω κοινών γνωστών και ότι προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων.

Τράπερ ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης

Πίσω από την μάσκα του ράπερ «Saint», κρυβόταν ο 27χρονος Πέτρος Δήμου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του 2021 όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών κατά του κορωνοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων στο γύρισμα εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχε χρησιμοποιηθεί για τα οποία είχε παραδεχτεί πως ήταν ψεύτικα.

Διαβάστε επίσης:

Μην το χάσετε! Κλείστε οικογενειακές διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο με επιδότηση έως 300 ευρώ – Οι δικαιούχοι

Πανελλήνιες 2022: Οι αριστούχοι του Αγρινίου αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Πανελλήνιες 2022: Πολύτεκνη μητέρα από την Κρήτη αρίστευσε χωρίς φροντιστήριο – Τα όνειρα για το Πολυτεχνείο