Αυτός είναι ο 28χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε 4χρονο – Η υπόθεση που αποκάλυψε η Μπεκατώρου

Αγρίνιο: Η ζωγραφιά του 4χρονου που αποκάλυψε την κακοποίηση

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου ημεδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη . Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ

Η υπόθεση παιδικής κακοποίησης που αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου

Πρόκειται για υπόθεση που πήρε δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο και έγινε γνωστή από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε σε αυτήν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

 “Ο 4χρονος γιος μου έπεσε θύμα κακοποίησης- Η νταντά ήξερε τα πάντα αλλά…..”

Σύμφωνα με την μαρτυρία που γνωστοποιήθηκε μέσα από την πλατφόρμα #ΜeNowMeToo ένα 4χρονο αγόρι έπεσε επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον φαντάρο γιο της νταντάς του που όχι μόνο ήξερε τι συνέβαινε αλλά έκανε και τα στραβά μάτια.

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ “ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του αγοριού, το παιδί πρόσεχε μία 52χρονη νταντά όταν ο ίδιος και η γυναίκα του έλειπαν από το σπίτι. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό, παρατήρησαν αλλαγές στην συμπεριφορά του γιου τους και αμέσως κινητοποιήθηκαν βάζοντας στο σπίτι κάμερες.

Εκεί διαπίστωσαν δυστυχώς ότι το 4χρονο αγόρι κακοποιούσε ο φαντάρος γιος της 52χρονης γυναίκας που το πρόσεχε. Αυτό που αντίκρισαν δεν περιγράφεται με λέξεις, κατέθεσε στην πλατφόρμα ο πατέρας του.

«Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και καταγράφηκε από κάμερα. Δεν υπήρχε ούτε ένα “θολό” σημείο παρά τη μικρή του ηλικία. Όσα του συνέβησαν τα περιέγραψε χωρίς να αφήσει καμία αμφιβολία ούτε σε εμάς ούτε στην παιδοψυχολόγο»

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ειδικός που εξέτασε το παιδί δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το τι συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία σοκ για βρεφονηπιακό σταθμό της Αττικής: «Οι κατσαρίδες περπατούσαν στα κεφάλια των παιδιών»

Αστυνομία: Αυτοί είναι οι 2 νεαροί που βίασαν την 17χρονη στη Λειβαδιά

M. Σφακιανάκης: “Αν η δικαιοσύνη δεν κινηθεί άμεσα σε 10 μήνες τα ψηφιακά ίχνη των παιδοβιαστών θα διαγραφούν!”